3M Automotive Window Films

Het comfort en de bescherming van je auto-interieur en de inzittenden verbeteren, is een kenmerk van de autoruitfolies van 3M.

3M vond in 1966 de getinte ruiten uit en onze innovatieve producten bieden al meer dan 40 jaar bescherming tegen de schadelijke zonnestralen.
Of je nu op zoek bent naar een heldere folie met warmtewerende technologie of gewoon de schadelijke effecten van de zon wilt minimaliseren, de autoruitfolies van 3M zijn een ideale keuze.

Comfort en stijl zijn het belangrijkst, maar met onze metaalvrije opties voor het blinderen van autoruiten kun je verbonden blijven en toch goed beschermd zijn met een SPF-factor van meer dan 1000.

Profiteer van de innovatie van 3M!

3M CRYSTALLINE SERIES

3M™ Automotive Window Films, Crystalline-serie, beschermt het interieur tegen uv-straling en behoudt de originele uitstraling van uw voertuig.

Onze raamfolies weren tot 60% van de zonnewarmte en tot 97% van de warmteproducerende infraroodstralen en zorgen voor meer comfort, een lager gebruik van de airconditioning en dus een lager brandstofverbruik.

De folie is gemaakt om u beter zicht op de weg te geven door het zichtbare licht door te laten en de hitte buiten te houden, zodat u helder en veilig naar buiten kunt kijken. De duurzame folies worden niet paars en u kunt zonder storing uw mobiele apparaten, GPS en radio gebruiken.

3M COLOUR STABLE SERIES

Met de 3M™ Automotive Window Films, Colour Stable-serie, vermindert u schittering, blijft u koel en beschermt u uzelf en het interieur van uw voertuig tegen schadelijke uv-straling.

De folie reflecteert bovendien tot 57% van de totale zonnewarmte zodat u lekker koel blijft en de airconditioning bijna overbodig wordt, wat weer zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Deze folie is beschikbaar in verschillende tintniveaus die tot 95% van het zichtbare licht blokkeren. Bovendien zorgt de folie voor meer privacy om u en uw waardevolle spullen veilig te houden. 

Inkoopmogelijkheden

De 3M Automotive Window Films zijn per rol te bestellen.

Niet alle types zijn standaard voorraad producten, bel dus naar 033-4560438 of mail naar info@raamfoliedistributienederland.nl voor informatie over prijzen, de huidige voorraad en de breedtes en tinten van de verschillende folies. Wij helpen u graag verder!