3M SAFETY SERIES

De 3M™ Safety zijn transparante, enkellaags of uit meerdere lagen bestaande polyester folies met een zeer sterk, krasvast oppervlak en taaie lijmlaag.

Doordat deze folies een hoge treksterkte hebben zijn zij zeer goed in staat om de scherven en glassplinters bij elkaar te houden indien het glas bij een botsing of iets anders breekt.

Deze glasfolies zijn tevens een goede oplossing tegen graffiti, vandalisme (bekrassen van bijvoorbeeld ramen) en andere vormen van slijtage.

DE BESTE BEVEILIGING VOOR UW GLAS

INBRAAKVERTRAGING

3M™ inbraakvertragende raamfolies werken dusdanig vertragend dat criminelen al snel het hazenpad kiezen.

Zelfs als het raam met zware objecten wordt bewerkt zorgt de scheurbestendigheid van de folie ervoor dat het binnendringen ernstig vertraagd wordt. Criminelen krijgen door de inbraakvertragende raamfolie niet de snelle toegang die ze zoeken om hun slag te slaan.

Onze 3M™ inbraakvertragende raamfolies voldoen aan de zwaarste normeringen en classificaties die hiervoor gelden (EN 356).

DOORVALBEVEILIGING

Met 3M™ veiligheidsfolie is het eenvoudig om glas achteraf doorvalveilig te maken. Veel glas wat is toegepast in scholen, ziekenhuizen, bejaardenhuizen, kantoren en crèches voldoet helaas niet aan de strenge eisen die hiervoor gelden.

De aansprakelijkheid voor schades ligt in die gevallen bij de gebouweigenaar.
Met het toepassen van 3M™ veiligheidsfolie kan achteraf alsnog voldaan worden aan de geldende normen (NEN 3569) en een hoop ellende worden voorkomen.

Hieronder vindt u een overzicht van de waardes per type folie:
Klik op de afbeelding om te vergroten.

Uitleg begrippen:

– Visible light transmitted (VLT): zichtbare lichttransmissie
– Film Thickness – Dikte folie
– UV-Block – tegenhouden van UV-straling